Wednesday, June 8, 2016

Petrol station in Steinkjer robbed – looking for culprit – Trønder-Avisa

Stasjonen er stengt etter ranet natt til  torsdag. (Foto: Lars lilleby Macedo)

Stasjonen er stengt etter ranet natt til torsdag. Foto: Lars lilleby Macedo

Ansatt truet med kniv og utsatt for vold.

Klokken 03.52 fikk politiet melding om at en bensinstasjon var blitt ranet. Den kvinnelige ansatte på jobb, ble truet med kniv, og tatt med på bakrommet der hun ble utsatt for vold, men det skal ikke være snakk om store fysiske skader.

To gjerningsmenn skal ha stått bak ranet. Politiet melder på Twitter at den ene er pågrepet og at de leter etter den andre. Det er ikke kjent hvor stort utbytte de fikk med seg.

— Episoden har gått fort. Vi ble tilkalt kort tid etter at det skjedde, forteller operasjonsleder Dag Hjulstad i Trøndelag politidistrikt. Klokken 07.20 opplyses det at en mistenkt person er pågrepet i saken.

— Ytterligere kommentarer gis ikke, skriver politiet på Twitter.

Politiet ville først ikke opplyse hvor bensinstasjonen lå på grunn av taktiske årsaker, men fortalte klokken 06.20 at det er snakk om en bensinstasjon på Steinkjer.

Trønder-Avisa følger saken.

Esso Dampsaga på Steinkjer ble utsatt for  ran natt til torsdag. (Foto: Lars Lilleby Macedo.  )

Esso Dampsaga på Steinkjer ble utsatt for ran natt til torsdag. Foto: Lars Lilleby Macedo.

‘); $ (image).css({“top”: startTop, “left”: startLeft, “width”: startWidth, “opacity”: 0}) .animate({“left”: endLeft, “width”: endWidth, “opacity”: 1}, 300); $ (image).bind(“click touchstart”, function() { $ (this).fadeOut(100).remove(); }); } } return false; }); }); });

LikeTweet

No comments:

Post a Comment