Monday, June 27, 2016

Ras block E16 – AftenpostenPolitiet fikk melding om raset klokken 18.32 mandag kveld. De opplyser på Twitter at det ble meldt om at det raste stein og jord, og at Hyvingstunellen og Trollkonetunellen er stengt inntil videre. Dette er i samme område der det gikk et ras 8. juni.

– Det kan være snakk om alt fra en halvtime til flere timer med stengt vei. Det kan også bli snakk om at veien blir stengt over en lengre periode. Vi må komme tilbake med mer informasjon om en stund, uttalte Ronny Sleire, vaktoperatør hos Vegtrafikksentralen til Bergens Tidende klokken 19.20 mandag kveld.

En entreprenør er på vei til stedet, og veitrafikksentralen er på vei for å vurdere fremkommeligheten.

– Det regner kraftig, og det kan ha sammenheng med det. Jeg kan ikke si så mye mer før vi har gjort en vurdering, sier Geitle til Bergens Tidende.

  1. juni gikk det et stort ras ikke langt fra Bolstadøyri. Raset fikk store konsekvenser for trafikken. Vegen ble den gang stengt i flere dager. (©NTB)

E16 åpnes søndag etter ras EU-kjemper nekter samtaler med Storbritannia før Brexit-oppsigelse Ble Brexit-siden lurt av valgkampløfter? Frank Rossavik kommenterer

LikeTweet

No comments:

Post a Comment