Saturday, May 30, 2015

Good measurement for Thorning-Schmidt – E24

Thorning-Schmidt parti Socialdemokraterne FAR 26.6 Pros oppslutning og er på parti dermed Landeta største Malinga, we Voxmeter har utført for nyhetsbyrået Ritzau.

Venstre, we er det største borgerlige Partiet, FAR 20.1 Pros på Malinga. Det er det på dårligste resultatet Voxmeter-in for Malinga Partiet Sidén juni and fjor, sto da partileder Lars Løkke Rasmussen and fare for å bli byttet ut.

Lighthouse partiene på Totalt 49.4 venstresiden Pros på Malinga, less borgerlige har med et knapt flertall 50.5 Pros. Det tilsvarer 90 mandates and departed borgerlige Folketinget til og til 85 dagens regjering og dense støttespillere.

Oppslutningen for venstresiden Regner med imidlertid AlternativeTo, we Lighthouse 1.8 oppslutning Pros. Dersom Partiet kommer ikke på sperregrensen over two prose vile ikke til kunne bidra at Thorning-Schmidt regjering Lighthouse fortsette.

I utført Malinga and you representativt utvalg av tre 1047 Danskin and dagene etter at Thorning-Schmidt utlyste valgus in feilmargin og har på opptil 2.7 Pros. Danskene gar til 18. juni valgurnene.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment