Tuesday, February 23, 2016

Premier League comet hailed as one of the world’s best players: – I see … – Aftenposten





sport-match

Den engelske fotballsesongen som nå går inn i sin avsluttende fase, har vært full av overraskelser.

De spillerne alle trodde skulle dominere har glimret med sitt fravær, og spesielt tre spillere har overrasket mange med sine fantastiske opptredner: Leicesters Jamie Vardy og Riyad Mahrez, samt West Hams Dimitri Payet.

Sistnevnte åpnet sesongen strålende, før han pådro seg en skade som holdt ham borte fra banen i tre måneder. Franskmannen har levert til tider helt strålende kamper, og har sju mål og fem målgivende på 18 kamper i Premier League, for et West Ham som for øyeblikket ligger på 7. plass.

- Ikke spilt med eller mot noen bedre

I FA-Cupen i helga vant West Ham 5-1 over Blackburn, og igjen viste Payet klasse med to mål, ett av dem en nydelig frisparkperle.

Det får lagkamerat, West Ham-stopper James Collins, virkelig til å finne fram superlativene ifølge Daily Mirror.

- Når han er på, slik vi ser han på trening, så har ikke jeg spilt med eller mot noen som er bedre, sier James Collins, som blant annet spiller på det walisiske landslaget sammen med Gareth Bale, og hver uke møter mange av de beste spissene i verden i Premier League.

- Han er “on fire”. Han har vært helt fantastisk. Han er en magisk spiller, og når han er i den formen han er i er det ikke mange som er bedre i ligaen, sier Collins.



Nedtur for Celina: Byttet ut da City ble ydmyket 

- Oppe der med Luka Modric

Mange mener nå at Dimitri Payet har gjort seg verdig en plass i Didier Deschampes franske landslagstropp til EM på hjemmebane i sommer, men landslagssjefen har uttalt at han fortsatt venter med Payet, da han mener playmakeren ikke presterer like godt på landslaget som på klubblaget.

West Ham-sjef Slaven Bilic tok også fram de store ordene etter helgas opptreden mot Blackburn.

Advarer mot kostbare valgløfter i FIFA: – Kan gå konkurs innen 2018 

- Jeg ser ingen spillere som er bedre enn ham. Med ballen er han oppe der med Luka Modric (Real Madrid) av spillere jeg har trent. Dimitri er en av de beste jeg har trent, sa Bilic ifølge Daily Mirror.

- Jeg må ta poesitimer for å kunne beskrive det han gjør, la West Hams manager til.

Tidligere denne måneden signerte Payet en ny femårskontrakt med London-klubben, etter at en kinesisk klubb skal ha vært villig til å legge store penger på bordet for å sikre seg franskmannen.

 

LikeTweet

No comments:

Post a Comment