Monday, February 22, 2016

Escaped from police control. Drove right into the police car that tried to … – Dagbladet.no

(Dagbladet): Én mannlig fører av en bil stakk natt til tirsdag av fra en politikontroll på Bryne i Rogaland. Politiet satte så i gang en jakt etter bilen.

Føreren av bilen satte kursen nordover, og på fylkesvei 44 i Skeiane satte politiet opp en fysisk sperring i veien bestående av to politibiler for å stoppe bilen som hadde stukket av.

Men da bilen kom mot politibilene som sperret av veien, stoppet aldri føreren av bilen og kjørte rett inn i den ene politibilen.

Polititjenestemannen som satt i bilen ble skadet, og er fraktet til sykehuset med det som beskrives som lettere skader, melder Rogaland-politiet på Twitter.

Føreren bilen som stakk av fra politiet, er også fraktet til sykehuset. I denne bilen var det også en kvinnelig passasjer, som etter å ha blitt sjekket av lege ble innsatt i arrest.

- Føreren nektet å stoppe for kontrollen, men ble fanget opp senere, forklarer operasjonsleder i Rogaland-politiet til Dagbladet.

Bakgrunnen for kjøringen er foreløpig ukjent.

Lik Dagbladet på Facebook.

‘; }); $ ( ‘#related-’+woId+’ div.related_items’).html(items); //saveElementAjax(Ext.get(woId)); }; $ (document).ready( function() { //if ($ (‘#doc’).find(‘.related-container’).size() == 0) $ .ajaxSetup({ cache: false }); $ .getJSON( ‘http://www.kjendis.no/2.0/lib/relatedarticles.functions.php5?jsoncallback=?’, { limit : 4, tags : ‘nyheter’, id : 123, articleId: 43253054 }, fetchRelatedArticles ); });

John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid nå stengt. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden er hverdager fra 10:00 til 20:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør

LikeTweet

No comments:

Post a Comment