Monday, February 29, 2016

Police have released murder accused mother and son – Aftenposten



Politiet vurderer fortløpende om de skal frafalle siktelsen mot de to.

– Politiet har jobbet intenst med saken gjennom helgen, og med den informasjonen vi sitter med nå, kan vi si at mistankegrunnlaget mot de siktede er minsket, sier påtaleleder Terje K. Skaar i Agder politidistrikt.

Mannens kone og sønn ble pågrepet og siktet etter at han ble funnet død i sin bolig fredag kveld. Skaar sier etterforskningen fortsetter for fullt.

– Basert på informasjonen vi har innhentet de siste to døgnene og som blir analysert, har vi interessante spor å følge, uten at vi har andre mistenkte i saken, sier Skaar.

– Ikke i familien

Advokat Knut Henning Larsen, som er forsvarer for sønnen, sier han ikke er overrasket over løslatelsen.

«Jeg har gjennom hele helgen sagt til min klient at jeg trodde han ville bli løslatt i dag», skriver Larsen i en tekstmelding til NTB.

«Selv om det var som forventet, er han naturligvis svært lettet. Håper er nå at politiet får tatt de riktige gjerningsmennene, og de finner dem ikke i familien», fortsetter han.



Sønnen og moren har begge nektet straffskyld i saken. NTB lyktes ikke i å komme i kontakt med morens forsvarer mandag ettermiddag.

Ikke tvil om drap

Påtalelederen understreker at det ikke er noen tvil om at det dreier seg om et drap. Verken han eller seksjonsleder for etterforskning, John Repstad, ønsker å si noe mer om hvordan mannen ble drept. De ber folk som vet noe om saken, om å ta kontakt med politiet.

– Han ble funnet død på bopel rett rundt klokken 23 fredag. Timen før og etter det er det mest interessante tidspunktet, sier Skaar til Fædrelandsvennen.

Politiet jobber fortsatt med krimtekniske undersøkelser i boligen der mannen ble funnet død.

Mannen i 60-årene var av iransk opprinnelse, men norsk statsborger. Han hadde bodd i Norge med sin familie i mange år, ifølge politiet.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment