Sunday, July 3, 2016

Norwegian pilots sick leave – E24

VG: Tusenvis nordmenn av er av rammet Norwegians plutselige kanselleringer BC in Rekke flyavganger Midte and feriesesongen.

Selskapet har lørdag ikke kunnet g in fullgod forklaring på hvorfor så mange avganger I innstilt.

na bekrefter imidlertid Norwegian at overtidsavtalen med pilotene, we utløp fredag 1. juli, er noe av årsaken.

Er du rammet? Dette har du Krav på

Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik sier at er overrasket og fortvilet over Parat sin avgjørelse om å if opp avtalen.

– Vi var ikke forberedt Stopped at skulle opp på denne if avtalen Midte and tariffperiode. Dette er vi har hatt in avtale and mange år, er det attraktiv Ordning in vain for Dung og mange kabinansatte, så we flyselskapet veil. Den ansatte do in godt betalt ekstravakt og selskapet Lighthouse avviklet trafikktopper are and feriemåneden juli, sier Anne-Sissel Skånvik, kommunikasjonsdirektør and flyselskapet Norwegian Air Shuttle.

– Hva er stridens kjerne Hvis avtalen er så god ?

– Det er ikke lett å få tak alltid på HVA Stopped ønsker sec. Det us and hvert fall I sikkert er at vi ikke kan ansette Flere dung om Sommer enn man har jobb til gjennom hele earrings, sier Skånvik til VG.



“Unfit for Flight” på veldig kort varsel

Skånvik presiserer at den oppsagte overtidsavtalen ikke er den eneste årsaken til kanselleringene.

– Er disse kanselleringene forårsaket BC in “Stille streik” dian pilotene?

– Det vil jeg ikke spekulere and Helst. Men oppsigelse avtalen av er ikke hele bildet. Vi har også Fatt inn meldingar Brother Dung we har meldt sec flyudyktig på veldig kort varsel, såkalt “unfit for Flight” derfor har Noen Kunda opplevd ago in tekstmelding om at flyet I kansellert bare Noen få timer for avgang.



– Ordnet på kammerset

Kommunikasjonsdirektøren Synes det er ikke klarte of beklagelig at unngå å så mange kanselleringer. Hun ikke vil gi status Noen på med HVA Dialog Stopped er nå.

– Red wine at skulle selvfølgelig ønske Slapp ago in situasjon der Slik så mange er berørt Kunda. Dette has ordnet Internt kunne vi på det skulle kammerset uten at Gatti utover kundene we skal på sommerferie, sier Skånvik.



Uklart om det blir nye kanselleringer

hun ikke kan svare på Hvor mange Kunda we first berørt BC kanselleringer og forsinkelser to nå.

Det er uklart hvorvidt det vil bli kanselleringer også på Sondag, men Skånvik sier at det be “noe bedre ut.”

– Wine Bruker all ENERGY bread hjelpe kundene Vare og har derfor ikke kapasitet useful in opptelling på nåværende tidspunkt, men det er selvfølgelig altfor mange, sier Skånvik.

mange Norwegian-Kunden har TATT kontakt med VG for å dele over sin frustrasjon lange Koera, lite og informasjon sprengt kapasitet. Norwegian sier on jobber på Spreng for a avhjelpe situasjonen.



– Jeg Synes det er in fryktelig situasjon for elm blir berørt, vi har SATT inn Ekstra personalet we try Booke Billett til kundene twigs fra andre selskaper og vi leter etter det er der alternativ transport mulig. Men det er in vanskelig situasjon, det er sommer og mye er fullbooket hos andre Aktora, forteller Skånvik.



No comments:

Post a Comment