Tuesday, March 22, 2016

Dog in concrete in college was legally shot fox – Trønder-Avisa

Politiet undersøkte dyret som ble funnet  mandag. Foto: Nicolai Prebensen / NTB scanpix

Politiet undersøkte dyret som ble funnet mandag. Foto: Nicolai Prebensen / NTB scanpix

Det politiet i Agder trodde var en hund som var blitt støpt inn i betong, viste seg å være en rev. Den var skutt på lovlig jakt, men politiet mener den ikke burde vært dumpet i veikanten.

Reven ble funnet ved Kilen i Langenesveien i Søgne kommune mandag. Politiet omtalte det som «ren ondskap». Etter litt mer etterforskning tirsdag var hendelsesforløpet klarere.

– Dyret som ble funnet støpt i betong, er ikke en hund. Det dreier seg om en lovlig skutt rev, som ble liggende for lenge, sier lensmann Terje Pedersen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

– Reven har begynt å lukte, så har en oppfinnsom sjel senket den i betong. Meningen har vært å kaste den et sted langt fra der folk ferdes, men så har noen kastet den i veikanten, fortsetter han.

Politiet kommer til å kontakte den som la reven i veikanten, men anser saken som avsluttet.

‘); $ (image).css({“top”: startTop, “left”: startLeft, “width”: startWidth, “opacity”: 0}) .animate({“left”: endLeft, “width”: endWidth, “opacity”: 1}, 300); $ (image).bind(“click touchstart”, function() { $ (this).fadeOut(100).remove(); }); } } return false; }); }); });

LikeTweet

No comments:

Post a Comment