Tuesday, March 8, 2016

Police: Two suspicious deaths in Bergen – Aftenposten



Tirsdag formiddag ble politiet i Bergen varslet om at to døde personer var funnet i en enebolig i Rådal i Bergen.

Politiet betegner begge dødsfallene som mistenkelige, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding tirsdag kveld.

- Mor og sønn

Politiet ble varslet tirsdag klokken 11.06 av ett familiemedlem om funn av to døde personer i en enebolig i Nordåstræet i Fana, sør i Bergen, opplyser politiet i en pressemelding.

- Det vi vet er at de døde er en kvinne i midten av 60 årene og hennes sønn i midten av 40 årene. Kvinnen bor i det aktuelle huset og hennes sønn bodde på samme sted, sier politistasjonssjef i Bergen, Morten Ørn til Bergens Tidene.

Oppdaget etter savnet-melding

Det skal ha vært søsteren som varslet politiet mandag formiddag. Det skjedde etter at politiet kontaktet henne i arbeidet med en savnet-melding på mannen i 40-årene. Politiet ba søsteren sjekke morens bolig.

- Vi fikk savnetmelding på sønnen. Da var en patrulje ute og lette etter ham. Og i dag ringte vi søsteren hans om hun kunne oppsøke mors adresse. Og slik ble de funnet, sier Ørn til BT.

Mor og sønn skal ha blitt funnet døde på samme rom i eneboligen. Politiet kan ennå ikke si noe om hvor lenge de har ligget der.





- Ikke mulig å fastslå dødsårsak

- Vi har i løpet av dagen gjennomført tekniske undersøkelser på stedet. Det har også vært to rettsmedisinere med under de innledende undersøkelsene av de døde. I tillegg har vi startet taktisk etterforskning, opplyser Ørn.

- Ut fra funn på stedet har det ikke vært mulig å anslå dødsårsak. Dødsfallene har derfor status som mistenkelige på dette stadiet av etterforskningen. Vi har gjennomført tekniske undersøkelse i dag med bistand fra to rettsmedinisere. Nå har jobber vi med å kartlegge eventuelle vitner, sier Morten Ørn til BT.

Avhører familiemedlemmer

Politiet i Bergen jobber nå med å kartlegge omstendighetene rundt de to, avhøre familiemedlemmer og bekjentsskapskrets.

– Foreløpig har vi ikke fått noen spesielle opplysninger, sier Ørn til Bergensavisen.

Saken oppdateres

LikeTweet

No comments:

Post a Comment