Sunday, August 10, 2014

Store exploration crews searching for missing 17-year-old – NRK

Store exploration crews searching for missing 17-year-old – NRK

– Han har vært på festen, men forlatt og ikke kommet hjem til boligen, som er noen kilometer unna. Vi vet at han skal ha vært beruset, sier operasjonsleder Mads Bernhoft i Salten politidistrikt.

Gutten ble sist sett mellom klokken to og halv tre i natt. Mobiltelefonen hans er funnet funnet i nærheten av boligen der festen ble avholdt. Det var søsken og venner av gutten som ved 5-tiden meldte han savnet.

Store letemannskaper

20 personer fra Fauske Røde Kors leter nå etter gutten langs riksvei 613 i Sørfold. Seks hundepatruljer fra Norske Redningshunder er også satt inn i søket.

– Vi vil først prioritere å gjøre søk med hund. Deretter vil letemannskapene søke i bygninger langs veien og eller i området.

Bernhoft sier de ikke kan utelukke at den savnede har gått seg vill. Det skal være flere andre små veier i området i tillegg til hovedveien hvor det nå gjøres søk.

Ber om tips

Tidlig i ettermiddag ble også redningsskøyta «Det Norske Veritas» satt inn i søket etter 17-åringen.

– De har et varmesøkende kamera som vi får godt bruk for i søket langs strandkanten. Det er hav langs hele veien der det nå letes.

Politiet vurderer også å sette inn helikopter i letearbeidet.

– Det er også aktuelt med søk fra luften og vi er nå i dialog med Hovedredningssentralen Nord-Norge om å sette inn et Sea King-helikopter, sier Bernhoft.

Ber om tips

Politiet er svært interesserte i tips i saken og ber folk i området sjekke uthus og gamle låver.

Gutten har kort mørkt hår og skal ha hatt på seg sort hettegenser, rutet skjorte og blå dongeribukse da han ble meldt savnet.



Gutten var i natt på en fest på Engan i Sørfold og ble sist sett mellom klokken to og halv tre i natt.

Saken oppdateres

LikeTweet

No comments:

Post a Comment