Monday, August 18, 2014

Three armed police actions – Aftenposten

Three armed police actions – Aftenposten

torsdag kveld blue hans stefar Bjarte Hansen (58) funnet Drept på i Hafjell Øyer kommune nord for Lillehammer.

Liket LA i Bal et doze brant, OGG kroppen var det toque at this deformert nesten døgn Før politiet med ett Sikkerhet kunne SLA ostentation at two hadde funnet restene av et menneske.

Mann stakk til skogs

Den siste observasjonen BC-23 blue åringen trolig gjort av da GDS avisbud cum hefty levere Avisen på den aktuelle Adressen i Sør Hundervegen Øyer i natt til fredag.

Da Lop people en ut fra Huset og til Strok skogs, melder gd.no.

måndag formiddag rykket politiet ut på på en væpnet aksjon Solhøgda i Lillehammer.

Two of leter i Foil huler fra krigens dager.

Foreløpig resultatløst

Ifølge NRK rykket Foil patruljer ut til området thin politiet hadde pressekonferanse ohms likfunnet i Øyer mandag formiddag.

Minst gendered-sju politifolk leter i området hvor det ligger Foil huler og en påbegynt Bunkers fra andre verdenskrig. Politiet critical stop også et boligområde summer i like VED.

Politistasjonssjef Bjørn Egil Bergundhaugen bekrefter overfor NTB at politiet har rykket ut til området, but city ikke kommentere aksjonen ytterligere.



-Fant levninger

Levningene av Bjarte Hansen blue torsdag funnet i et i nærheten av en bullet Somme fortsatt brant populær turvei i Øyer i Oppland.

Søndag opplyste Gudbrandsdalen politidistrikt at two mistenker en ung mann for a sta Drapet backwards. Foil Medier meldte allerede at da det som var var Hansens stesønn mistenkt.

måndag gikk Gudbrandsdalen politidistrikt ut med navn BILDE av og den mistenkte stesønnen, Kim Andreas Kristiansen (23).



Bodde Under samme tak

Den avdøde har med barn stesønnens Moors, but bodde store deler av i utlandet groin.

23-åringen OGG stefaren bodde Under samme tak i en i bolig Øyer, naer kommunegrensen til Lillehammer og ikke fra langt stedet hvor levningene av Hansen blue funnet, melder gd.no.

Den etterlyste mannen har ikke og førerkort disponerer Heller ingen bubble.

Politiet ber publikum være forsiktige OGG straks should contact ohms two skulle Kim Andreas Kristiansen.

Publisert: 18.aug. 2014 13:39

LikeTweet

No comments:

Post a Comment