Thursday, August 21, 2014

- Girl subjected to sexual abuse – Aftenposten

- Girl subjected to sexual abuse – Aftenposten

Politiet ber om tips etter at wholesale jente i barneskolealder critical stop ha blitt utsatt hefty et seksuelt overgrep i Åsane i Bergen tirsdag, skriver BT.

etter det BT får opplyst, blue jenten befølt av den mannen Gratis. Han critical stop også ha blottet seg og til å non fatt jenten beføle sec.

Politiadvokat Trond EIDE, som er i påtaleansvarlig saken, town ikke kommentere SELVE overgrepet, annet one at det er «alvorlig» og har en strafferamme fra Tre ARS fengsel OGG oppover.

– Ikke voldtekt

– Det er det om den blir et Teknisk spørsmål Henne eller på andre bestemmelsen Somme critical stop brukes forholdet slicks life har det non fatt beskrevet til nå . Det camp være snakk ohms seksuell omgang eller en seksuell Handling. Na mÅ Views avvente avhøret av jenten til uken. Foreløpig det er det er ingen indikasjoner by AT brukt fysisk makt Motte henne. Slicks saken opplyst er, Dreier debt seg ikke om en voldtekt, Sier EIDE.

Han Legger til denne at typen overgrep mot barn, med fremmed gjerningsmann, er sjelden, sammenliknet overgrep fra personer med som har en til relasjon Barnet.

Jenten var på vei til fra skole Breimyra Hjortlandsvegen da overgrepet cracks sted. Politiet ber om tips i saken.

Jenten var på tidspunktet kledd slicks:

  • Rosa bukse
  • Stripete Genser
  • Rosa joggesko OGG blomstret skolesekk

Gjerningsmannen beskrives slicks:

  • Voksen mann
  • Nordisk utseende
  • critical stop ha hatt med seg hunder rate

Tips camp formidles til Bergen Nord Politistasjon by phone 55255500 i kontortiden (09-15.30). Utenom kontortid benyttet TLF. 02800, skriver politiet i en pressemelding.



elevate OGG foreldre orienteres

Einar Skintveit, rektor VED Flaktveit skole, bekrefter at det er en student fra skole som hans blue utsatt hefty overgrepet tirsdag.

For å Skåne den aktuelle eleven, ønsker han ikke å if Noah alderen ohms.

– Jeg camp om det ikke if this better, but life selvfølgelig kjent er med saken. Elevate OGG foresatte town FA Informasjon hjem fra oss i dag som ranselpost, Sier Skintveit.

Flaktveit skole har 400 elevate.

Skolen har – i samråd med politiet, involverte foresatte OGG Kommunal Ledelse – hele tiden vurdert hva two skulle Gå ut med og når.

– Politiet har med jobbet saken Siden tirsdag. Life slots at UTG life ville kommentere saken IDET politiet gikk ut med en etterlysning, Sier rektoren.

– Vi har orientert og town fortsette orientere elevate på å skolen ohms hendelsen i dag.



– GA sammen med andre

Kommunaldirektør hefty oppvekst i Bergen kommune, Anne-Marit Presterud, town svare ikke har på hvorfor two ventet rate dager med ga ut med saken.

– Jeg har i vært dialog med om å rektor Folge rådene fra politiet. Jeg ikke town mistletoe Noen Foil kommentarer, fordi dette er en politisak, Sier Presterud.

Den kommunale ledelsen blue informert ohms saken onsdag.

I orientering en dag som i går ut fra Flaktveit skole til foresatte (Margen is BILDE i), at heter det i dag har alle elevene non fatt følgende beskjed:

“En mann har gjort Noah slemt med på en av horned elevate skoleveien. Politiet Jobber med saken, but har ikke funnet ham enna. Jobbes med det hele saken tiden but inntil videre mÅ lifestyle trick hverandre på og ikke alene Gå til og fra skolen. Alle edges i dag Gå Rett hjem. View Gratis critical stop også extra trick ute på på viktige Steder. “

Kommunaldirektør Presterud Rader elevate foresatte og ved two fire skolene i området ohms would forholdsregler og ikke alene Ga.

– Før lifestyle vet Noah mer camp det være lurt at elevene går sammen med andre Noen.

Hun opplyser two darts at andre skolene i området, He, OGG Breimyra Kyrkjekrinsen, town legge ut på samme Informasjon sine nettsider Somme Flaktveit skole.

Har fulgt elevate hjem

Flaktveit-rektor Skintveit forteller at som har enkeltelever skullet Gå alene hjem tidligere i dag, torsdag, av er blitt fulgt hjem ansatte VED skolen – hvis two har ikke med andre Folge kunnet SLA.

– Skoleledelsen har har ingen prøvd Candy sec at GATT alene hjem i dag.

For rektoren og er skolen fokuset Na would saken alvorlig but samtidig prove å ha en Mest mulig vanlig hverdag.

– View mÅ trick og på hverandre være sammen. Lenge this view gjør det, critical stop her på det være trygt Flaktveit, Sier Skintveit.

– Hvordan Jobber dere opp mot de foresatte til eleven

– Vi har hatt tett dialog med dette skjedde Il Siden, og de er orientert skolen fra og om om informasjonsskrivet at politeit ville Gå ut med etterlysning.

Politiet er ikke på til stede skolen torsdag ettermiddag.

– Blue elevate fulgt hjem også onsdag, etter at dere resume fikk ohms hendelsen

– Nei, ingen blue fulgt hjem onsdag. But life provde å holde et årvåkent blikk over situasjonen ogg trick by AT ingen gikk hjem alene, Sier Skintveit.

Publisert: 21.aug. 2014 13:12

LikeTweet

No comments:

Post a Comment