Sunday, August 17, 2014

“It is cruel that we have people in Norway who support the IS and their grotesque … – Aftenposten

"It is cruel that we have people in Norway who support the IS and their grotesque … – Aftenposten

I videointervju med et VGTV Sier talsmann hefty Profetes Ummah, Ubaydullah Hussain, at mål hans er det norske omforme samfunnet til en shariastat, Modell fra etter Den islamske Staten (IS) i Iraq.

Hussain Sier tunnel støtter IS. Konfrontert med rapporter ohms halshugging, OGG korsfesting avkappede hoder som på henges Stolper Sier Hussain at «enkelte lovbrudd i islam medfører dødsstraff». OG at det er en del av denne offentlige straffen el er aiming hvilke lovbrudd Somme jungle camp til dødsstraff, slicks at “two camps holde seg Unna disse lovbruddene.”

Hussain Sier at sivile barn og ikke er Drept BC IS Under den som har militære intervensjonen gitt IS kontroll over store områder i og Syria Iraq.

reagerer sterkt

Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) reagerer sterkt:

– Det er grusomt. Ja, det er helt forkastelig at life i Norge som har mennesker støtter IS og deres groteske metoder. STAR IS som er ufattelige hefty Verdier, Sier tunnel.



– Uakseptabelt

– Al-Qaida later avstands selv fra deres IS OGG metodene som går ut på å drepe dem som ikke town underkaste sec. Muslimske miljøer overalt tarball avstand fra IS j hele verden gjør det. View this har en altså Gruppe idioter med i Norge som ønsker Slike metoder demokratiske i Norge og fredelige. Two støtter henrettelse homofile av og andre. Det er helt uakseptabelt.

også Pros: Dette er Profetens Ummah i Norge

this Keshvari nylig til TV2 at han Mente at personer Somme støtter IS burde forlate Norge SA raskt Somme overhodet mulig. Hussain følgende this, til VG, urn Keshvaris uttalelse:

“Mazyar Keshvari er fra en flyktning Iran. Dersom han ikke norsk Liker undermine muslimske-Verdier, this oppfordrer ham this fort som jeg å komme mulig seg seg ut av Norge eller Finne et sted hvor han camp praktisere syn religion, overly og sine synspunkter. “



Forlot alt

Keshvari synes det er en grotesque uttalelse fra Hussain.

– Jeg er og familie mining politiske flyktninger fra Iran. Jeg har rømt fra alt som Star Hussain hefty, og som han town innføre i Norge. View forlot alt sammen, Venner og familie. Det er this vondt OGG vanskelig. Og Star Hussain og jeg Sier at critical stop komme meg ut av Norge, Sier Keshvari, OGG fortsetter:

– Skjønner ingenting

– Han aim at jo han ikke har ting skjønt Noen av debt. Jeg bestemte meg i ung alder hefty bekjempe alle totalitære ideologier. Jeg Liker Norge. Det ikke gjør Hussain, Sier Keshvari doze cum til Norge som 5-åring, sammen med Moors, lighthouses og en lillebror.

– View flyktet fra et samfunn ligner på det som Profetens ønsker Ummah. And samfunn med sharia, der der Kvinner og blir undertrykt mennesker blir henretter hefty syn politiske overbevisning.

– View mÅ gjøre alt lifestyle camp for a bekjempe holdningene til og Hussain Profetens Ummah. But conducting at jeg og hans meningsfeller Hussain camp blanket moor til som har «two tingene» Somme Profetens Ummah town ha og som praktisere sharia. I stedet hefty gjøre Norge til en islamsk stat.



Henger ikke på greip

– det er det ber ubehagelig at Hussain forlate Norge

– Nei. Det er hans synspunkt. But at han han avslører Forstar svært wrestle samfunnet av det han i edges. Familie og jeg har min flyktet fra et sharia-regime. Hadde jeg vært hefty diktatur, this kunne jeg ha forstått ham. Han ikke på det Sier henger greip.



– Bra at han snakker

Han reagerer ikke på at Hussein får ytre seg på i tre kvarter VGTV, OGG får utdype sine synspunkter.

– Det er han får snakke arms at what kommer til overflaten. Han er jo ikke alene om å mene debt. Jeg er glad for også Regjeringens tiltakspakke Motte ekstremisme OGG radikalisering. Det har en vært utvikling two siste 15-20 arena i radical retning der har enkelte caught vært opptatt av dialog. Vi Bli mÅ tydeligere better life ikke på utviklingstrekk Liker.

28 år på gamle Hussain har statt PSTs combo over radikale ekstremister i Norge.



PST-advarsel

PST har i syn trusselvurdering hefty 2014 lagt vekt by MAN frykter motreaksjoner når ekstreme islamister markerer sec. Featured polarisering camp mistletoe voldelige Folger.

Journalist og forfatter Kjetil Stormark Høst kommer med i boken “Kampen om Norges terrorberedskap”. Han tror Ubaydullah Hussain-intervjuet på VGTV camp skjerpe Fronter mellom islamister OGG ekstreme anti-islamister.

– Når Hussain utrykker Støtte til halshugging, camp Noen the seg til rekruttere miljøer hefty bekjempe Slike krefter. Den er risikoen absolutt til stede. Hussain har sagt my Rart hefty, but sett og på dette er en vice milepæl på negativt screws. Trusselbildet er og mye mer alvorlig kompleks fremover. Vi ser allerede at islamister kommuniserer i det skjulte, OGG lifestyle vet at det det i finnes aktører ekstreme Høyre miljøet-mer som one gjerne town bruke debt. I Norge og er two høyrekstreme miljøene SMA ubetydelige. But det jo holder at wholesale persons går amuck, Sier Stormark.



Reaksjoner

i Generalsekretær Norsk Presseforbund, Kjersti Loken Stavrum, Sier at det har kommet intervjuet på på en del reaksjoner VGTV.

– Jeg er det fint synes at folk er på bevisste pressens behandling. Profetens Ummah og har Ubaydullah Hussain blitt aktör en i det norske samfunnet. Det er av verdi FA resume hva faktisk conducting tunnel. Samtidig MA and slikt Intervju inngå i en lopende debatt, viktig og det er med kritiske spørsmål, Sier Loken Stavrum.

også Pros:

Facebook stengte Profetens Ummahs Gruppe

Kjent Islamist tiltalt hefty oppfordring til linen

PST: Ikke til alle som Reiser Syria, er islamister

Anker dommen Motte Ubaydullah Hussain

Redd dommen skremmer til taushet

Publisert: 17.aug. 2014 14:47

LikeTweet

No comments:

Post a Comment