Saturday, August 16, 2014

Fatal accident on E6 in Steinkjer – NRK

Fatal accident on E6 in Steinkjer – NRK



Traileren havnet på et jorde, langt unna veien, etter kollisjonen.

Foto: Terje Næss

En personbil og en trailer frontkolliderte på E6 ved Kvam i Steinkjer. Begge bilene havnet i grøfta, og personbilen var utbrent da nødetatene kom frem til stedet.

– Minst en person er omkommet, vi vet ikke om det satt flere personer i bilen. Det er umulig å si om det var sammenstøtet eller brannen som førte til død, sier operasjonsleder Johnny Olsen til NRK.no.

Kom over i feil kjørefelt

Etterforskningsleder ved Steinkjer politistasjon, Leif Gundersen, forteller at traileren, som var på tur nordover, kolliderte med en møtende personbil.

– Ut ifra spor på stedet kan det se ut som personbilen har kommet over i feil kjørefelt og da forårsaket en frontkollisjon. Personbilen har deretter begynt å brenne med føreren i bilen, sier Gundersen til NRK.

Traileren som var med i sammenstøtet hadde en kvinnelig fører, hun er uskadd, men brakt til legevakt.

– Hun vil få oppfølging derfra, sier Gundersen.



Havarikommisjonen er på vei til stedet for å gjøre undersøkelser.

Foto: Terje Næss

Havarikommisjonen på vei

Svein Terje Grimstad, utrykningsleder ved Inntrøndelag brannvesen, forteller at personbilen sto i full fyr rett etter sammenstøtet.

– Det er veldig store krefter som har vært i sving her og det ligger bildeler strødd over et ganske stort område, sier Grimstad til NRK.

Havarikommisjonen er på vei til stedet for å gjøre undersøkelser og derfor må politi og brannvesen la skadestedet være slik det er nå.

– Etter det får vi rydde stedet og få personbilen på en kranbil, sier Grimstad.

E6 Kvam på strekningen Steinkjer–Grong ble stengt som følge av hendelsen. Klokken 15.30 melder Statens vegvesen at veien er åpnet.

Sea King Ørland, politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til ulykka.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.19 lørdag.

SE VIDEO FRA ULYKKESSTEDET:

NRK oppdaterer saken

LikeTweet

No comments:

Post a Comment