Thursday, January 28, 2016

15-year-old found alive and well – Aftenposten



15-åringen ble funnet i god behold i Bergen torsdag formiddag.

Store ressurser ble satt in for å finne gutten etter at han ble sist sett ved hjemmet sitt i Loddefjord onsdag ca. 1630. Han skulle da på basketballtrening.

- 15-åringen pleide å ta buss til treningen, men vi vet ikke om han gjorde det i går. Dette er forhold vi nå undersøker nærmere, sa operasjonsleder Kjersti Eidsnes ved Vest politidistrikt.

Operasjonslederen sa at man ut fra opplysningene man har hentet inn fra familie og kamerater oppfatter 15-åringen som en helt vanlig gutt uten spesielle problemer.

Det har ikke vært mulig å oppnå kontakt med guttens mobiltelefon. Politiet mener å ha funnet årsaken.

- Mobiltelefonen hans er slått av, sa operasjonsleder Lars Geitle ved Vest politidistrikt.



Torsdag morgen tok Røde Kors oppstilling ved Esso på Vestkanten. De opplyste at 25 personer deltok i søket. Det søkte i terrenget, i boligfelt og industriområder i Bergen vest.

- Denne saken har høyeste prioritet i politidistriktet nå. Store mannskaper fra politi og frivillige i sving, sa politiets innsatsleder Tom Johannessen.

- Parallelt med letingen foregår nå en innsamling av data rundt mobil og eventuell bevegelse med buss. Vi har ingenting å gå etter så langt, men håper å få mer informasjon når folk våkner til på morgenkvisten, la han til.

Det var familien som sist så gutten som skulle på basketballtrening i Frøyahallen.

- Vi har ingen indikasjoner på at noe kriminelt har skjedd. Gutten ble meldt savnet av foreldrene ved 23-tiden onsdag. Politiet satte i gang undersøkelser, og har i hele natt jobbet med saken, sa Eidsnes.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment