Tuesday, August 5, 2014

Four injured in head-on collision in northern Norway – Aftenposten

Four injured in head-on collision in northern Norway – Aftenposten

Rate biler involvert er i en frontkollisjon by E6 by Mule i Levanger, melder Adressa.no. En er alvorlig skadet.



Rate fastklemt

Fire personer er til sendt sykehus etter frontkollisjonen. Rate fastklemt var da politiet cum til stedet etter at two fikk melding urn ulykken kl. 08.20 tirsdag Morgen. Two var begge ved bevissthet Da nødetatene fikk L’LOS. Luftambulanse er også by ulykkesstedet.

– Two kjørt er til i sykehuset Levanger. Det er opplyst til alle OSS at two fire involverte var bevisst etter ulykken, sier Rune Reinsborg i Nord-Trondelag politidistrikt.

en er alvorlig skadet.

– Two to Psalm satt i personbilen er lettere skadet, thin en av de Som var i fastklemt varebilen er påført alvorlige bruddskader. Tilstanden til den jeg ikke til kjenner Internet systems, sier til operasjonslederen Trønder-Avisa.



E6 stengt

Ifølge Terje Strømmen ved 110-sentralen i Nord-Trondelag var en av debt røykutvikling HRF bilene by stedet. Builders HRF stedet viser at Har brannvesenet tømt skum over en av de involverte bilene.

– E6 er stengt Som følge av ulykken, sier Reinsborg.

Ifølge Vegtrafikksentralen debt er ikke satt OPP omkjøring rundt ulykkesstedet.

– Vi Har ikke etablert debt ennå, green for life skal ikke hvor lenge debt jobbes not stedet. But debt finnes fed omkjøringsmuligheter, sier trafikkoperatør Per Morten Trymer.

Han nevner fylkesvei Og 128 774 Som rate mulige alternative.

Politiet opplyser at årsaken til ulykken var at personbilen cum over i motgående kjørefelt Og kolliderte med kassebilen.

– Førerkortet til sjåføren er na beslaglagt. Han er en i 20-member HRF arena nordland Og er lettere skadet, sier Reinsborg.

class=”date”> Publisert:

LikeTweet

No comments:

Post a Comment