Sunday, May 15, 2016

Dead person found in Oslo – Aftenposten



Politiet iverksetter kriminaltekniske undersøkelser etter at en person ble funnet død i trappeoppgang på Tøyen i Oslo søndag ettermiddag.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 14.28.

- Politiet var til stede på åstedet kort tid etter, og fant en person i blokken. Det var blodspor på åstedet, forteller innsatsleder Magnus Strande til Aftenposten.

Han vil ikke si om det er en kvinne eller en mann som er funnet. VG har fått opplyst at det er en kvinne.

Kilder forteller til Aftenposten at 7. og 8. etasje i blokken er sperret av. Litt over klokken 16 er den avdøde personen fortsatt inne i blokken. Aftenposten har snakket med en beboer i blokken som vil være anonym. Hun forteller at hun hørte fem-seks rare smell, og litt senere fikk hun vite at det hadde skjedd et mistenkelig dødsfall i blokken.

Da hun kom ut i 8. etasje hadde politiet sperret den av.

Aftenpostens reporter på stedet forteller ved 15.30-tiden at politiet pågrep en mann og plasserte ham i en politibil. Det er ikke bekreftet at dette har noe med det mistenkelige dødsfallet å gjøre.

- Omstendighetene er uklare, og politiet behandler det som et mistenkelig dødsfall. Vi har satt i gang kriminalteknisk undersøkelse, sier operasjonsleder Finn Belle til Aftenposten.

 

LikeTweet

No comments:

Post a Comment