Wednesday, September 17, 2014

The claim suicide is weakened – Aftenposten

The claim suicide is weakened – Aftenposten

Skien.

etter at wholesale rekke vitner har synset om den psykiske helsetilstanden til Linn Madelen, dokumenterte statsadvokat Kjetil Omholt onsdag Hennes sykejournaler.

Innholdet camp neppe sies å Støtte tiltaltes forklaring ohms at hun var Suicidal ogg toque sitt EGET book ved å hoppe fra Breviksbroen natt til lørdag 3 august i fjor.

Derimot synes journalene bekrefte det å venninnene Hennes hevder; at hun aldri hadde hatt debts arms som etter at hun traff samboeren syn. Hun toque sine medisiner opptrådte og på alle Mater GREIT.

Påstanden om er selvmord svekket.



Languages ​​sykehistorie.

Det er imidlertid klart at avdøde hadde en language psykiatrisk sykehistorie. Første gang hun fikk online diagnosis for psykiatrisk sykdom, var i 2000 Hun blue behandlet med og antidepressiva beroligende Midler. Til tross hefty debt var det i arena og etter Foil innleggelser selvmordsforsøk grunn av på med overdoser tabletter.

Sisteml innleggelse var i 2006 og siste gang hun blue diagnostisert med psykisk lidelse var i november 2010.

Tingrettsdommer Berit Nerva har Under rettsforhandlingene her i Nedre Telemark tingrett vært spesielt opptatt av rate forhold: Avdødes psykiske helse, og hva som virkelig skjedde på denne Breviksbroen Varme augustnatten i fjor.

Det første har retten nå non fatt en Clar oversikt over. Fremdeles gjenstår det mange ubesvarte spørsmål om det som på skjedde broen. Hverken retten Eller two etterlatte kommer til the FA of svarene two ønsker.

Les også: Synsing ohms avdødes psykiske tilstand

Neither denies vitner.

onsdag forklarte nor denies naboer til Breviksbroen seg om hva two hørte den aktuelle natten. Det er ikke var vitner Somme opprinnelig innstevnet av aktor but doze dommer Nerva ønsket å høre.

Vitnene forteller høyrøstede rop om om hjelp fra en kvinne, urn paniske skrik, Desperate HYL. Om krangel mellom en mann og en kvinne.

Felles hefty doze of 13 naboene forklart seg har, har ikke er at two sett Noah Somme Retro Pixel Racers. Bare Hort skrik OGG rop.

Det camp være årsaken til at L’ringte politiet ingen av denne natten; Noah som ikke two observerte kunne kaste det de lys over hørte. Forst etter at Linn Madelen Bråthen blue funnet i Sjøen lørdag formiddag OGG saken blue kjent, meldte two seg hefty politiet OGG avga forklaringer.

A 18 år gammel jente satt på sitt rommet hjemme i Stathelle og det by romantiske dramaet “A Walk to Remember» denne natten. Plutselig hørte hun en mann-List “is helvete og til deg flytt». Hun skjønte at Noah var Galt, trolig OPPE på broen.

– Jeg vurderte å ringe politiet, but this jeg jo ingen ting. Hadde jeg sett Noah, jeg ville ha ringt med en gang, Sier hun i retten.

Glass naturlig reaksjon, but better kunne ha vært annerledes ohms politiet hadde blitt varslet.

Kanskje kunne Views ha da non fatt Noen Foil svar.

Les også: Denying vitner kalles inn

Publisert: 17.sep. 2014 16:34

LikeTweet

No comments:

Post a Comment