Saturday, September 27, 2014

- Elden, you fan me flipped? – The online newspaper

- Elden, you fan me flipped? – The online newspaper

Publisert 26.09.14 12:17 the core oppdatert 26.09. 14 12:39

John Christian Elden i language diskusjon ohms syn på Facebook EGEN moral OGG etikk.

Tidligere Våga-ordfører Rune Øygard, som i fjor blue dømt hefty gjentatte overgrep mot en jente under 16 år, har nå engasjert advokat John Christian Elden FOR AT han critical stop is på saken, OGG FA Gjenopptakelseskommisjonen til å vurdere denier.

Det fikk leser Lilli cleverly til å is rødt, OGG nyheten legge ut på Facebook syn-side, med kommentaren «John Christian Elden HAR CPU FAN MEG Torna ???? ; (»

Elden klikket sec derfor Inn by Hennes Facebook-profil for GI beskjed ohms at han er ved fem sine fulle:

” Ikke som om jeg vet. Noen er det du grunn kjenner til jeg ikke critical stop for at Pata et oppdrag meg ohm å å vurdere gjennomgå saken hefty urn denier camp gjenopptas? »

Les også: Rune Øygard Jobber hefty gjenopptakelse

Languages ​​diskusjon

Herfra Folger Supported languages ​​diskusjon hvor Elden gjentatte Ganger forsøker å forklare hvorfor han tar seg på denne jobben.

THE HELE DEBATTEN HER:

“Du boron is grunner på og som moral folks rettsfølelse.!; (», skriver Lilli Marlen .

“Noen som har det er moral eller som rettsfølelse tilsier at dersom en er domes Feil, BOR denier likevel bli stående fordi ment tiltalte eller ikke den Liker likende?», sportswear Elden, safes Lilli Marlen Stiller spørsmål om hva som får ham til å anta at dommen er Feil.

“Det vet jeg ingenting ohms. Det er det jeg er om å bedt vurdere. Jeg konkluderer aldri Før jeg har sinker saken» .

– Ha marble finishing kveld

Debatten ruller videre. Foil Kaster seg på. Noen støtter Elden, andre kritiserer ham.

Lilli Marlen gir Elden Clar beskjed ohms at Øygard-oppdraget hans er principal støtende. Hun i det hele tatt cysts om han har Noen skrupler, og om det ikke er Noen Saker avviser tunnel.

“Ingen Saker avvises camp. Domstolene avgjør hva som er og Rett Galt. Akkurat som en Legge. Camping ikke å avvise redde en hun pasient Hvem det er. I strid med advokatetikken akkurat legeetikken Somme. Attpåtil deg kunne jeg forsvart », svarer Elden.

etter en language rekke med Foil Foil Facebook meldinger fra-brukere, forsøker Elden å avslutte det hele med denne kommentaren: «Ha marble finishing kveld alle” særlige klagere activated “, som ville Sivilombudsmannen kalt dere! “

Rune Øygard blue i Høyesterett fjor dømt til i år og tre måneders fengsel rate. Han soningen startet i av straffen Desember i fjor.

Han er dømt hefty gjentatte overgrep mot en jente Under over 16 år på en periode nesten rate år. I tillegg til fengselsstraffen blue Øygard dømt også til å betale jenta 120.000 Kröner i erstatning.

Den tidligere Arbeiderparti ordføreren har-gjentatte Ganger uttalt at han town bruke alle Midler PA renvaske segue, but valgte å droppe denier bebudede ankesaken til i Menneskerettsdomstolen Strasbourg.

– Masse morsomt

Elden har uttalt saken at han har nå påtatt seg er en kidney bevisvurderingssak, OGG at Malet hefty oppdraget er at blir prøvd saken på nytt i en norsk domstol.

Til Nettavisen Sier Elden at det er han synes gøy å pirke borti når det han selv diskuteres i sosiale Medier.

– Facebook phenomenon and analytically er der masse morsomt folkedyp gurgles opp. Å pirke litt borti når det jeg er bare gjøres til tema gøy. Ytringsfrihet i praksis, Sier Elden.

Her camp du-drop Facebook debatten i syn helhet:

LikeTweet

No comments:

Post a Comment