Monday, September 22, 2014

No arrested after robbery at Skedsmokorset – Aftenposten

No arrested after robbery at Skedsmokorset – Aftenposten

Politiet på Romerike fikk melding om ranet Klokken 23.06. Featured maskert mann cum Inn by stasjonen, Slot til en mannlig ansatt i hodet OGG truet ham med en pistoles.

Badè hundepatruljer politihelikopteret blue satt og inn i letingen etter ransmannen natt til mandag but letearbeidet blue trappet ned ved 2-tiden.

– Tiden Jobber oss mot. Vi vet ikke annet one at mannen rømte fra til stedet fots, OGG life har ikke om opplysninger Noen rømningsbil, Sier operasjonsleder Svein Arild Hallås i Romerike politidistrikt til NTB.

Ifølge operasjonslederen var det kun på en mann Jobb Under ranet. Det var på Heller ingen andre kunder til stede stasjonen.

– Han blue sendt til legevakten hefty sjekk, med det er ikke om snakk alvorlige skader, Sier Hallås.

Ransmannen, Somme politiet antar er en ung mann, beskrives Slank og som om lag 180 centimeter Hoy. Han hadde lys og grå hettegenser mørke bukser Under ranet. Det er uklart ohms ransmannen that Noah Under ranet, OGG politiet camp derfor if Noah ikke om nasjonalitet.

– Det er vanskelig if Noah dialekt eller om nasjonalitet. Og hele ansiktet var tildekket, Sier operasjonslederen til Romerikes Balloon.

Krimteknikere gransket natt til mandag videoer fra overvåkingskameraene på bensinstasjonen.

Les også: Raneren Slot betjeningen med pistol

Publisert: 22.sep. 2014 07:32

LikeTweet

No comments:

Post a Comment