Tuesday, September 30, 2014

Bondevik launched as head of the Nobel Committee – Aftenposten

Bondevik launched as head of the Nobel Committee – Aftenposten

I Høst town det bli Borgerlig flertall i Nobelkomiteen med-rate Høyre representanter og fra en representatives of Frp. Dermed er til posisjonen Ap-veteranen Jagland høyst usikker.

Les også: City hive Jagland som leder av Nobelkomiteen

Ifølge VG critical stop som et av navnene Høyre -ledelsen ønsker inn i komiteen være partiets tidligere leder og tidligere utenriksminister John Petersen.

But ifølge Avisen critical stop også Foil personer ledelsen til i Kristelig Folkeparti ha gjort sonderinger sikte med på å sweetened KrF en Plass i komiteen, selv om de har ikke på det chough.

Bakgrunnen hefty debt at det er i samarbeidsavtalen mellom regjeringspartiene ogg ogg KrF Venstre heter fire partiene critical stop at two ohms samarbeide posisjoner i Stortinget. KrF critical stop HAPE by AT camp gjøre Høyre innstilt på dette Snorkeling for å gi bort en Plass i komiteen.

I this fall er Badè tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og Knut tidligere utenriksminister Vollebæk aktuelle navn. Bondevik også var med i spekulasjonene i mai.

KrF-leder Knut Arild Hareide ønsker ikke å kommentere two konkrete opplysningene overfor VG, but Sier at dette er opp til å Høyre avgjøre.

Publisert: 30.sep. 2014 07:15

LikeTweet

No comments:

Post a Comment