Wednesday, September 24, 2014

Calls for witnesses after assault rape – online newspaper

Calls for witnesses after assault rape – online newspaper

Publisert 24.09.14 15:49 the core oppdatert 24.09. 14 15:56

Politiet etterlyser vitner etter en svært GROV voldtekt Grønland natt på til tirsdag.

GRØNLAND: En gang mellom klokka 02 03.45 natt og til i går critical stop en kvinne ha blitt utsatt hefty wholesale svært GROV voldtekt range og på Grønland i Oslo.

Politiet blue varslet ved at kvinnen radiance FA Contact med en beboer Somme varslet politiet OGG Ambulanse.

Vold og trusler

Kvinnen var i en svært forkommen tilstand da politiet cum til stedet.

Politiet ber personer som har befunnet seg i området i aktuelt tidsrom, eller som i området edges, ohms should contact hvis two har observasjoner eller andre som opplysninger camp bidra til å identifisere gjerningsmannen.

– På grunn av av bleachers vold og som trusler blue brukt Under overgrepet anser politiet gjerningsmannen ustabil og at det som camp foreligge gjentagelsesfare hefty alvorlig vold, skriver politiet i en pressemelding.

I bakgård med boliger

Åstedet er i en felles bakgård hefty Grønland 12 og Breigata 3, 5, 7 9 og Det er adkomst fried til åstedet fra Grønland VED McDonalds.

Området rundt Bestar i hovedsak bygårder av og med leiligheter forretningsvirksomhet.

Gjerningsmannen beskrives som en mann rundt 30-35 år, mørkt Corte hår OGG Mork hud. Han være tettbygd critical stop. Mannen snakket engelsk, og et annet ukjent språk.

Om du har opplysninger om saken camp compiler would med politiet Contact by phone 22 66 94 30 (dagtid), Kriminalvakta tel 22 66 99 66 (ettermiddag / kveld) eller e-post: oslo.seksualforbrytelser@politiet .no.



LikeTweet

No comments:

Post a Comment