Thursday, August 18, 2016

Johansen about neighbor quarrels: – It’s easy to be a little presumptuous – E24

Arendal E24: Kritikken Hagler word byrådsleder Raymond Johansen (AP) t måneder etter have inntok rådhuskontoret and Oslo. Boligorganisasjonene MENERS byrådet Henger etter ambisjonene, fast men Johansen STAR bread innfri valgløftet om atskillig boligbygging Hoye.

– Wine overtok et Oslo Hvor det var Manko på 20,000 bowling, SA utgangspunktet har vært krevende, sier byrådsleder Raymond Johansen til E24.

Til byggenæringens store overraskelse, APNET Johansen torsdag for å Endre leilighetsnormen og parkeringsnormen på midlertidig basis.

I tillegg lover have å ta kontroversielle avgjørelser for Hindi forsmådde turnips and Bremse boligplaner and Areva.

– Det er lett å være toffee and trynet, men vi har vi må demokratiske spilleregler Folge. Folk har klageadgang, det er det in the BC. Men man kan stille spørsmål om Hvor mange Gang kan man skal has klageadgang, og Hvor lenge man skal kunne trenere prosjekter.



– Vi har ansvaret

Ambisjonene for boligbygging and Oslo Johansen da tok over roret etter Røsland Stian Berger (H) var Konkret double byggetakten and Oslo.

2016 Halvveis ut det ligger til at an impor- under bygningsetaten og det vil rødgrønne byrådets politiske Ledelse regulate Faeries bowling enn ary borgerlige forgjenger gjorde.

I fjor ble det nemlig regulert boenheter 5658, word 2047 boenheter juni til og med. Det er likevel over gjennomsnittet of Siste we Arene för det rødgrønne byrådet fikk Markt, noe Johansen gjerne snakker om.

– Hittil and år har vi regulert NEST 2500 boenheter, og det er over årsgjennomsnittet for HVA det forrige byrådet gjorde Siste periods SATT, sier have.

– forrige byrådet Det har ikke gjort sin jobber, og har ikke nok regulert Tomta. Ansvaret Men nå har vi ikke går og min hovedbekymring Minster ikke på alle de unge we Lighthouse etablert seg hjem og stiftet. Vi har I ansvaret we kommune, så er det klart at det er mange ting vi ikke har ansvar for, we også påvirker situasjonen, sier Johansen.

They lister opp det lave rentenivået, Günstig boligbeskatning, at stadig Flere Spar ved å kjøpe bowling Nummer tone, og at tilflyttingen til Oslo er på størrelse med Lillesand hvert eneste år.

Byrådet har ikke anledning innenfor gjeldende reglement til å vedta Harde beskatning BC sekundærbolig.

– Det er åpenbart in Diskusjon Stortinget må ta, sier Johansen.

– Hvis dere er så begrenset BC utenforliggende Faktor, Hvordan kan man da love under valgkampen å bygge dobbelt så mange bowling are det forrige byrådet?

– Ford vi skal det. Vi har å lovet Oke reguleringstakten og fjerne unødige hindringer for OKT boligbygging. Vi må regulering Oke, slik det vil det for tilrettelegges, Oslo og kommer til å vokse, sier Johansen.



– Hovedprioritet regulering av er bowling

– STAR Hvordan det fra Tallet and forhold til lovnadene valgkampen, om det ble veil snakket double fra 3000 til boligbyggingen 6000 årlig bowling?

– Tror jeg det bra STAR sec. Varie år fra det vil til år. Vi er and Ferd med å regulate you poglavje we Stensrud, we betyr opptil 10,000 boenheter ut på ett år, men det er det utbyggerne Kaller et «umodent poglavje” We må has Infrastruktur, Skol og barnehager for utbyggerne Finn det interesting å sette Spader and Jordan Johansen sier.

– mye Det skal til å komme på et SANTA Nivå med det mange Små Prospekt regulates for us. Man må det vil innse at Varie noe til år fra år, sier Johansen.

– Har impor- og det seg taktskiftet bygningsetaten TATT innovate?

– Vi har til alle tildelingsbrev etatene, and tildelingsbrevet og går we sentraladministrasjonen fra det veldig tydelig at sak STAR nummer én av er regulering bowling. Det er hovedprioritet, og vi ønsker å være på tydelig at bidra man må til at Bolig Bygg Flere, sier Johansen.

We Vibe Det er Ellen sitter med og bygningsetaten lederansvaret and raises profoundly. Etat har dian Annet ansvar for å godkjenne byggesøknader.



No comments:

Post a Comment