Monday, October 20, 2014

General Secretary of Doctors Without Borders: – Now we are very happy and relieved – Aftenposten

General Secretary of Doctors Without Borders: – Now we are very happy and relieved – Aftenposten

Det this Silje L. Michalsen på en pressekonferanse på Ullevål sykehus mandag. På pressekonferansen ga Michalsen uttrykk for alle som har takknemlighet overfor hjulpet henne med å bli frisk. Mesteparten av tiden snakket hun, hun brukte imidlertid PA snakke ohms ofrene for Ebola i Vest-Afrika.

– Ebola i Vest-Afrika er Noah annet. Du mystery familie og Venner. Sannsynligvis Ender med det at du Dore alene.



Faren: Spesiell nyhet Fa

30-åringens lighthouses, Bard Borch Michaelsen, var også til stede Under pressekonferansen. Etterpå fortalte hvordan han om det var Motta beskjeden ohms at datteren var smittet.

– Silje ringte selv sine foreldre søndag kveld hefty femten dager Siden. Hun this: “Jeg har en nyhet. Jeg har non fatt Ebola-smitte », this Michalsen til Aftenposten.

– Det er en spesiell nyhet Fa, selvfølgelig but hun var optimistisk, OGG rolig saklig. Det var vel nærmest Matte trøste oss som hun. Hun har vært veldig rolig optimistisk og har det hele tiden og hun overført til oss, til the tunnel.



Kom til i juli Sierra Leone

Den Gamle cede 30 år som til vanlig Jobber medisinsk avdeling på på Harstad sykehus var på sitt første oppdrag hefty Leger uten grenser da hun reiste til Sierra Leone denier 2 juli i år. Hun reiste til quite hefty Bo arbeide Lassafeber meds. But dagen etter at hun cum til Sierra Leone blue den første Ebola-Smitten påvist i landet. Gradvis blue jobben Hennes og mer mer ebolaorientert. Hun deltok oppbyggingen i av et behandlingssenter hefty ebolasyke i Bo. Debt senteret Apnet den 19 september og det var sannsynligvis thin hun jobbet VED mottaket senteret på og den 25 september 26th at Tre hun og andre Lokalt ansatte blue smittet av Ebola.



Merket at hun hadde Feber

Silje Michalsen merket at hun følte uvel seg og hun fastlo at hadde Feber lørdag denier denier 4 October. Samme dag tok en hun malariatest som var negative. Da hun tok en Ebola-test dagen etter, var den positive. Hun blue evakuert løpet i av et par dager nådde og frem til den Ullevål sykehus 7 October.

– Jeg er glad for at jeg blue evakuert this raskt OGG effektivt, this hun på pressekonferansen mandag. – Jeg er utrolig takknemlig hefty denier behandlingen jeg har non fatt her.

Hennes milked Lokalt ansatte kolleger som ikke blue blue smittet samtidig evakuert. Two non fatt har behandling Lokalt. Rate av dem er Dode, thin denier tredje fremdeles var i live lørdag.



behandlet med eksperimentell Medicine

På den avanserte klinikken hefty infeksjonsmedisin VED Ullevål sykehus og hun har har Michalsen blitt NOAH overvåket non fatt støtteterapi, det som er town if væske OGG saltbehandling riktig dosert. Hun har også blitt behandlet med en eksperimentell Medicine Motte Ebola enna som ikke på det finnes markedet apnea. Avdelingsleder hefty infeksjonsmedisin ved Oslo universitetssykehus, Dag Kvale, ville ikke i går avsløre hvilken typical Medicine Dreier seg om dette. Det er blant annet fordi sykehuset har ikke til seg forpliktet Ga ut med dette har koordinert Før two seg med produsenten.



Frisk og ikke smittsom

Legene infeksjonsmedisinsk avdeling har på med at konkludert Silje Michalsen er frisk og har utskrevet henne.

– Jeg er frisk og ikke smittsom, fastlo selv hun. – Jeg føler veldig heldig og meg som om det ikke jeg har hatt føles Ebola.

Hun gjorde det klart at hun ønsker å komme TILBAKE i doze jobben Legge hefty Leger uten grenser, OGG at hun ønsker å komme sec ut i felt igjen.

Kritisk til manglende responses omverdenen fra

Silje Michalsen ga Under pressekonferansen mandag uttrykk FOR AT hun i oppholdet Under Sierra Leone var blitt sterkt frustrert over by hun det som en manglende responses fra omverdenen.

– I milked this måneder jeg den totalt fraværende internasjonale responsen. Jeg blue mer og mer og engstelig frustrert, this hun. – View følte alle Kampen mot Klokken, but Stille og verden sto smittetallene caught Bytes.



Klokka tikker, lifestyle mÅ handle nå

Hun fornøyd this seg med verden nå ser ut til å at reagere but Mente debt as i senest laget.

– Jeg skulle ønske at life slo til hefty Foil måneder Siden. Da ville Kampen vært this enklere better. Klokken tikker, lifestyle mÅ handle OGG Views mÅ handle nah, that hun.



Leger uten grenser: – NA er Views veldig glade

Generalsekretær i Leger uten grenser Anne-Cecilie Kaltenborn til Sier Aftenposten at two veldig nå er glade for at Den norske ebolasmittede kvinnen skrevet ut er fra isolat.

– Vi er og glade veldig lettede FOR AT vår kollega nå er frisk at this hun er skrevet ut av isolat, Sier Kaltenborn.

– Kvinnen skrives ut fra høyisolatet der hun hun har vært Siden reunited Norge, Sier kommunikasjonsrådgiver VED universitetssykehus Oslo, Anders Bayer til Aftenposten.

Tilstede pressekonferansen var på faglig Ledelse representanter fra og ved behandlingsteamet slipcovers representanter og fra Leger uten grenser.

Viste tegn til Bedring etter en Uke

etter at hun fikk påsvist ebolasmitte den 5 oktober cum Silje uptight Michaelsen til Norge den 7 oktober. Allerede mandag 13.oktober meldte sykehuset at kvinnen viste tegn til Bedring.

– Tilbakefall på dette er stadiet ekstremt sjeldent. Det som town jeg karakterisere veldig uvanlig. Dersom tilstanden forverres, town det trolig skyldes komplikasjoner andre, som et lavt immunforsvar og som er en skjør kropp sårbar hefty bakterielle infeksjoner, slicks alle er etter sykdom, this avdelingsleder Dag Kvale VED infeksjonsmedisinsk avdeling på slipcovers til NTB etter pressekonferansen mandag 13 October.

Foil av de andre som har internasjonale hjelpearbeiderne blitt smittet av blødningsfeberen Ebola, har også blitt friske, OGG forløpet ofte vært har har begynt aiming at two Bedring etter uker 1-2, for this friskmeldes OGG skrives UTG etter 3-4 uker.

Blue smittet pasientmottaket i

Den norske helsearbeideren Somme blue smittet av i Ebola Sierra Leone, blue smittet i mottaksområdet på ebolaklinikken i Bo.

etter å ha intervjuet kolleger ansatte OGG, OGG evaluert rutinene analysert denier fysiske utformingen ebolaklinikken av er at det er konklusjonen sannsynlig at Smitten skjedde VED triageområdet (hvor mottak prioritering av og pasienter skjer), heter det i rapporten fra Leger uten grenser.

Kort tid etter at det var blue kjent at wholesale norsk hjelpearbeider smittet as debt frem at ytterligere kollegaer Tre av den norske kvinnen også er med smittet Ebola.

Two andre smittede var Lokalt ansatte, OGG jobbet ved det samme behandlingssenteret i i Bo Sierra Leone som den norske ebolasyke kvinnen.

Alle som blue fire helsearbeidere smittet jobbet sammen i pasientmottaket og den 25 september 26th. Da hadde senteret kun vært i drift i én Uke, da det blue Apnet 19 september.

Det var mellom 2. og 5 October at two fire ansatte VED Leger Uten Grensers Ebolaklinikk i Bo, Sierra Leone blue diagnostisert med Ebola.

Rate of av er Lokalt ansatte Dode. Featured Lokalt ansatt en norsk og er feltarbeider fortsatt Under behandling, sistnevnte på Ullevål sykehus / slipcover.

også Pros:

– Vi er this inderlig opptatt BC at vår kollega ikke critical stop dø

WHO Ebola urn: «Den Mest alvorlige, akutte helsekrisen moderne tid i»

Ebolavaksinen cinematic kappløp med tiden

Publisert: 20.okt. 2014 14:03

LikeTweet

No comments:

Post a Comment