Tuesday, October 7, 2014

Ebola Infected woman on the way to Oslo reconstructed jets – Aftenposten

Ebola Infected woman on the way to Oslo reconstructed jets – Aftenposten

Den norske ebolasmittede kvinnen er på vei til hjem i Norge som er et jetfly ombygd til en flygende Ambulanse. Flyet Dro mandag kveld fra Sierra Leone receivables og på å Lande Gardermoen synths tirsdag formiddag.

– Evakueringen går som planlagt, OGG vår kollega er godt VED nutshell, opplyser Leger uten grensers pressekontakt Jonas Hågensen tirsdag morgen.

Den smittede kvinnen blue hentet hjem fra i Freetown Sierra Leone mandag kveld. Foil Medier melder tirsdag morgen flyet av er å ventet Lande på Gardermoen i 10-tiden but Aftenposten erfarer etter det er dette anslaget i tidligste laget. Noah eksakt tidspunkt er ikke enna klart.



Andrew passasjerer town ikke merke Noah

Ifølge pressekontakt ved Oslo Gardermoen Lufthavn, Lasse André Vangstein, kommer ikke til å flyets ankomst påvirke andre flygninger.

– Hverken passasjerer Eller flyplassansatte, av med unntak flygelederne, kommer til å merke Noah tills at flyet lander, forteller han til Aftenposten.

etter Flyet kommer til å Landing parkere på den militære Delen BC flyplassen.

Politiet town Bista ved å Folge syketransporten med kortesje fra til Ullevål Gardermoen.

– View town Bista med vanlig ledsagelse hefty mellitus at two og kommer trygt uhindret frem, opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til Aftenposten.

Bistand Forsvaret fra

er Flyet leid inn av USAs utenriksdepartement, melder NRK. Ved midnatt natt til på vei til flyet tirsdag var fra Norge Lungi-Sierra Leones flyplassen i hovedstad Freetown, skriver Dagbladet.

Det er Leger uten grenser som har med inngått avtalen firmaet Somme hentet kvinnen i i Freetown Sierra Leone . But organisasjonen har non fatt bistand fra Forsvaret ettersom flyet Under kontrakt med det er Amerikanske utenriksdepartementet, ifølge NRK.



Avtale med USA

Flyet Dreier seg om det, er en av tomotors ombygget forretningsjet typen Gulfstream III, eies av det som i Amerikanske flyselskapet Phoenix Air Georgia.

Dette er flyet tidligere brukt av Amerikanske myndigheter til å frakte smittede amerikanere hjem fra Vest-Afrika. Flyet camps would typically capture pasient gangen av. I flyet pasienten ligger i et innvendig plasttelt, hvor vedkommende camp bli av stelt helsepersonell underveis. Besetningen OGG pasienten PUSTER separat i luft.

Statsminister Erna Solberg (H) bekreftet overfor NTB mandag at det er med inngått avtaler Amerikanske selskaper ohms hjemtransport av ebolasmittede nordmenn.

– View Jobber også med Fa conveying opp og med Gå Hercules fly-med beskyttelsessystemer i sec, Sier Solberg.

diagnosis søndag

Den norske smittede kvinnen jobbet hefty Leger uten grenser i Sierra Leone, OGG blue søndag diagnostisert med Ebola. Kvinnen blir umiddelbart brakt til Oslo universitetssykehus når flyet fra Sierra Leone lander i Norge.

Legene ved å Oslo universitetssykehus forventer kunne if urn en ebolasyk pasient blir frisk eller ikke i av løpet rate uker.

– But life tarball én timers av gangen i Slike tilfeller, this avdelingsleder Dag Kvale VED infeksjonsmedisinsk avdeling på Oslo universitetssykehus til NTB.

– Liten risiko FOR AT sykdommen sprer seg i Norge, Sier bent Høie:

Pressekonferanse med bent Høie: – Liten risiko FOR AT sykdommen sprer seg i Norge

Helse- OGG omsorgsminister bent Høie orienterte mandag kveld ohms situasjonen etter at en norsk hjelpearbeider smittet av er Ebola.

Eksperimentell behandling

Sykehuset åpner hefty eksperimentell behandling but Kvale er Clar by AT og det er knyttet betydelige etiske juridiske problemstillinger til debt.

– Ingenting av dette er hyllevare, OGG ingenting skikkelig dokumentert er på mennesker. Det er en potensiell risiko ved å gi Slike medikamenter, ifølge Kvale.

Det Dreier seg om blodplasma fra ebolapasienter som har beseiret sykdommen, samt en forme influensamedisin hefty rate varianter av antistoffer produsert i tobakksplanter. Dette er det siste alternativet aktuelle Mest. Metoden har på alt vært utprøvd rate Amerikanske ebolapasienter.

– er Antistoffer vanligvis trygt but det er en Viss hefty fare bivirkninger også her, Sier Kvale.



Risiko

Regjeringen varslet mandag formiddag at Den town Well pengestøtten ebolakampen med til 89 til Millioner Kröner nærmere 184 Millioner Kröner. Rate større feltsykehus stilles til rådighet telt og samt en nødhjelpsleir hefty inntil 500 mennesker.

Helseminister bent Høie (H) har gitt Helsedirektoratet i oppdrag å rekruttere mellom 40 og 60 helsepersonell Somme critical stop Gå inn i et innsatsteam Under britisk Ledelse. Han håper ikke det norske smittetilfellet nå town vanskeliggjøre jobben Med rekruttere personell.

– Når statsborger er en norsk smittet, this det kommer nærmere oss på alle sammen. Også blant helsepersonell town mange som det være town tenke extra Grundig gjennom debt, this Høie mandag.

– Vi er veldig takknemlig FOR AT helsepersonell tar på norsk sec denier tunge oppgaven det er i bidra områdene disse med den risikoen det innebærer, this Høie.

Publisert: 07.okt. 2014 05:43

LikeTweet

No comments:

Post a Comment