Friday, April 15, 2016

Has announced that she “let off steam” against FRP – Aftenposten



Venstre har gått mot hele Regjeringens innstrammingspakke i innvandringspolitikken. Når Regjeringen da likevel la frem alle forslagene så å si uendret, har det skapt kraftig irritasjon i Venstre. Det er derfor ventet at hun kommer til å snakke om dette i dag.

Trekker automatisk støtte ved borgerlig flertall?

Kanskje kommer hun også med nye signaler om hvilke garantier Venstre vil gi til en borgerlig regjering fetter neste stortingsvalg. Før 2013-valget lovet hun å bidra til at et borgerlig flertall ville gi en borgerlig regjering.

Aftenposten intervjuet Trine Skei Grande tidligere denne uken, og da kom hun med noen antydninger om dette. Her kan du lese hele intervjuet:  Nå ser Venstre-lederen mot Ap i innvandringspolitikken

Barn og oppvekst landsmøtetema

Bortfall av kontantstøtte, en SFO-reform og mer foreldrepenger ved tvillingfødsler er noen av temaene som blir drøftet på landsmøtet, som har barn og oppvekst som hovedtema.

Det blir også reist en debatt om å gå mer radikalt til verks enn både SV og Ap har tatt til orde for i fordeling av foreldrepenger. Gruppeleder Guri Melby i Oslo Venstre foreslår en todeling – det kan man lese mer om her:  Venstre-politiker vil dele foreldrepermisjonen likt mellom mor og far

LikeTweet

No comments:

Post a Comment