Sunday, June 5, 2016

Two teenagers badly injured by boat collisions – Aftenposten



Nødetatene fikk melding om ulykken like før klokken 22. De skadede ble fraktet til land, og den ene ble kjørt til sykehuset i Drammen. Den andre ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

– Han er alvorlig skadet, sier medievakt ved Oslo universitetssykehus, Knut Albert Solem, om personen som ble fraktet til Ullevål.

– Kan du si noe mer om skadeomfanget og hvordan personen blir behandlet?

– Nei, det kan vi ikke på grunn av personvernhensyn.

Også den andre personen, som ble fraktet til sykehuset i Drammen, er hardt skadet.

– Han har fått alvorlige skader og er under behandling på intensivavdelingen, forteller kommunikasjonsrådgiver Torfinn Frostad.

I den andre båten var det to personer og de tauet en tredje person på vannski. Ingen av disse ble skadet i ulykken.

– Det er snakk om to båter som har kollidert. En mindre båt og en større båt. Det var to personer i hver båt, og det er kun de to som var i den minste båten som er skadd, sier operasjonsleder Rune Hunshamar til NTB.

Operasjonslederen opplyser at alle de involverte er i tenårene og at hendelsen har skapt sterke inntrykk for mange.

Det er trebåtfestival i Sætre denne helgen, og svært mange folk ute. Politiet håper derfor at noen kan ha filmet hendelsen.

– Vi begynner å danne oss et bilde av hva som er skjedd, men vi har ikke konkludert. Den 17 år gamle føreren av den største båten har foreløpig status som siktet i saken. Vi har rutinemessig bedt om blodprøve av ham, men det er ikke mistanke om ruskjøring her, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment