Wednesday, April 20, 2016

Polite hunts offender after gullsmedran in Oslo – Aftenposten



- Mannen har pekt en pistollignende gjenstand mot ansatte og en kunde ved gullsmeden, før han løp ut, opplyser Line Scott ved Oslo politidistrikt til Aftenposten.

Gjerningsmannen har ifølge politiet fått med seg et skrin, men de kjenner ikke til hvilke gjenstander som var i dette skrinet.

Ifølge politiet er mannen cirka 170 centimeter høy. Han er lys i huden, og beskrives å være mellom 25 til 30 år. Han var kledd i en blå jakke med hette, og går med grønnblå sko med hvit NIKE-logo.

Mannen løp fra stedet og ut i Storgata, og skal deretter ha fortsatt videre mot Hausmanns gate.

Spente ben på raneren

Et vitne Aftenposten har vært i kontakt med forklarer at han så raneren gå frem og tilbake foran gullsmeden, før han slo til.

Da skal han ifølge vitnet ha hatt en hette over hodet, og han hadde på seg pilotbriller. Ifølge vitnet fikk raneren med seg en del gjenstander, før han prøvde å stikke av.

- Det som skjedde når han kom løpende ut var at et annet vitne spente ben på han. Jeg fulgte da opp med å slå ham med en handlepose i ansiktet, sier vitnet til Aftenposten.

Raneren truet så de to med den våpenlignende gjenstanden, forteller vitnet.

Ivaretar vitnene

Scott opplyser at de sendte ut alt av tilgjengelig mannskap da de fikk meldingen klokken 11.40 onsdag.

- Nå jobber vi med å sikre kameraovervåking, vi er på jakt etter gjerningspersonen og har flere enheter på åstedet, som blant annet ivaretar vitnene, sier hun.

Ifølge operasjonslederen er ingen fysisk skadet etter hendelsen.

 

LikeTweet

No comments:

Post a Comment