Tuesday, February 16, 2016

Thought he bought Sprite – got booze – Aftenposten



Da Sondre Berg Finstad (20) mandag dro ned på sin lokale Coop Extra-butikk for å kjøpe seg en 1,5 liter flaske med Sprite, var han lykkelig uvitende om at innholdet i flasken han tok med seg var sprit, skriver Trønder-Avisa tirsdag.

Vel hjemme stusset han likevel over at det ikke var noe kullsyre på flasken da han åpnet den, og satte den tilbake i kjøleskapet for å bytte den dagen etter.

12-åring oppdaget at brusen luktet rart

Dagen etter skulle den 12 år gamle lillebroren ha seg et glass brus, da han merket at innholdet i flasken luktet rart. Han fikk sin mor til å kontrollere innholdet, og hun konstanterte umiddelbart med at det her var snakk om sterkere saker enn Sprite.

– Jeg ser selvsagt det humoristiske i det. Men dette kunne fått alvorlige konsekvenser hvis en unge hadde kjøpt flasken, sier Sondre Berg Finstad til Trønder-Avisa.

Inneholdt rester fra bryllup

Da han gikk for å levere tilbake flasken med sprit, tok butikkpersonalet ham først ikke alvorlig. Men etter hvert skjønte assisterende leder Hilde Kristin Vist hva som hadde skjedd. Butikken hadde fått returvarer etter et bryllup helgen før, som var blitt plassert ut i hyllene, skriver avisen.

Trønder-Avisa skriver at flasken ble brukt til å samle rester med brennevin etter bryllupet. Deretter har noen trodd at flasken var en uåpnet brusflaske og satt den sammen med resten av drikkevarene som skulle i retur til butikken.

Coop Extra Steinkjer lover nå å skjerpe rutinene med å kontrollere varene som blir sendt i retur.

Hovedpersonen selv skal ha fått byttet flasken med sprit, med Sprite.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment