Monday, February 8, 2016

Female jogger assaulted and robbed in Sandnes – Aftenposten



– Kvinnen kom seg til legevakten i Sandnes på egen hånd, men hadde fått et hardt slag i hodet, sier operasjonsleder Karstein Tendenes ved Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Politiet melder at overfallet skjedde cirka klokken 20.00 mandag kveld, men kvinnen (21) fikk ikke meldt fra før hun var på legevakten en halv time senere.

Ved 22-tiden mandag kveld var fornærmede også med politiet på stedet og redegjorde nærmere for hvor hun ble overfalt.

Gjerningsmennene skal være to menn kledd i mørke klær, den ene av dem hadde hettegenser. Begge snakket et utenlandsk språk seg imellom, ifølge kvinnens forklaring. Den ene av dem var rundt 180 centimeter høy, den andre kanskje litt høyere.

– Kvinnen var ute og jogget da hun stoppet for å knytte skolissene. Da gikk mennene løs på henne uten forvarsel. Hun fikk et slag i hodet og ble fratatt busskort og bankkort, sier Tendenes.

– Er det mistanke om et voldtektsforsøk?

– Det blir bare spekulasjoner. Nå prioriterer vi å finne gjerningsmennene og har satt inn flere politipatruljer, sier Tendenes.

– Bruker dere politihunder?

– Jeg vil ikke gå inn på enkeltheter nå, men kan si at vi bruker alle tilgjengelige ressurser på saken i kveld, sier operasjonslederen.

Politiet ber publikum om tips i saken. Det var ingen vitner til hendelsen.

LikeTweet

No comments:

Post a Comment