Saturday, September 13, 2014

Who is the man who has won 27 million dollars? – Aftenposten

Who is the man who has won 27 million dollars? – Aftenposten

– Jeg mÅ Hjem og sjekke kontoen, utbryter Nils-Egil Hæggernæs da han får resume at wholesale ukjent mann har vunnet 27 Millioner Kröner etter å ha spilt på på Eurojackpot hos meny Ravnanger Askøy utenfor Bergen.

lördag formiddag er det dildos stemning i meny-butikken. Hæggernæs er kommet hefty prove Lotto-Lykken når han får Nyhetene.

– Jeg SPILLER jo Jackpot hver fredag ​​but jeg det ikke denne gjorde gangen. Det blue litt hefty language vei ned til i butikken Stazione, Sier han til Bergens Tidende.

Kanskje like GREIT, conducting 88-åringen.

– Jeg vet hva jeg ikke med skulle gjort 27 Millioner Kröner. Da det hadde tørnet for meg, jeg tror.



er avslått your mobile

Ifølge Norsk Tipping leverte en mann fra Bergen sitt Eurojackpot-spill fredag ​​ettermiddag. Noen timer senere var han blitt mangemillionær.

– Det er helt topp, ja, du hva vet. Vi har han får HAPE vett til å bruke Il by Noah fornuftig, Sier butikkmedarbeider Mona Lyngbø.

Ingen vet Hvem denier heldige vinneren være camp. Norsk Tipping har ikke non fatt i tak ham lørdag formiddag, this camp være det han ikke vet det selv enna Heller.

– Vi har prøvd å ringe, but your mobile slått av er et eller i område uten dekning. Han ikke på fasttelefonen svarer, Sier kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Atle Jensen.



Lurer Hvem på det er

Mona Lyngbø at det ikke på meny forteller pleier å være this mange som SPILLER Eurojackpot hos Il, OGG at hun ikke om hun camp huske toque imot Noen i gar.

– Det er jo better kjentfolk innom OGG SPILLER, this lurer jeg på om det er Noen kjenner life. I Avisen Star at han er det fra Bergen, this camp jo også ha det som en vært capture var innom, Sier hun.

Atle Jensen i Norsk Tipping bekrefter at det er en mann som om snakk har postadresse i Bergen, OGG avsløre camp at han holder til i Fyllingsdalen.

– This hvis ment edges og i Fyllingsdalen spilte Eurojackpot i Fyllingsdalen, boron ment SLA på your mobile

– Ja, det hadde vært artig snakke med å ham. Pengene får han hun, but city lifestyles gjerne spørre om han har Noen spesielle behov. View Tilbyr blant annet økonomisk veiledning, svarer Jensen.



Satser på flaks

uptight Nilsen Jobber også på og meny critical stop kjøpe seg-Flax lodd Før arbeidsdagen starter. Hun håper å vinne a prior Kröner hvert år på 20.000 of Neste 20 arena.

– Det hadde vært ark. But Eurojackpot SPILLER jeg ikke. Jeg er det tror hefty liten sjanse, Sier hun.

Jensen bekrefte camp at sjansene er SMA. Rundt halvparten landene i av er med i Europa storspillet.

– er Førstepremien fryktelig vanskelig å vinne but andrepremien Camp FA innimellom, Sier tunnel.

Premien Millioner Kröner er på 27 denier 25 største premien i Tippings Norsk historie.

Den aller største premien var fra en mann som Troms sale 216 Millioner Kröner i Vikinglotto i fjor.

Publisert: 13.sep. 2014 13:00

LikeTweet

No comments:

Post a Comment